27. července 2016

Letní kytice

Léto přímo vyzývá k tomu, abychom si své domovy vyzdobili krásnými barevnými kyticemi...některé mohou být uvázané volně a trochu nepravidelně, jakobychom si je právě natrhali na louce, jiné vyniknou svým kulatým tvarem, anebo jedinečnými druhy použitých květů, které působí exoticky a podrthují lehkou letní atmosféru. V dnešním článku přinášíme několik ukázek takových nádherných velikých kytic, které naše floristky vázaly pro naše zákazníky. Která by Vás potěšila nejvíce? :-)

A víte, které letní kytičky jsou mezi pěstiteli v tuto dobu nejoblíbenější? Tady je top výběr (některé z nich uvidíte i v květinách na následujících fotkách ;-): Astra * Třapatka * Krásnoočko * Jiřina * Echinacea * Gaura * Dochan * Řebříček * Dračík - máte některou z nich i na své zahrádce?







1 komentář:

  1. Jedna kytice hezčí než druhá. Já mám pokaždé, když dostanu od přítele květiny, ohromnou radost. Nestává se to totiž moc často, proto si toho tak vážím :-) . Letos mě hodně překvapil ke Dni matek. Nejen, že nezapomněl, ale navíc objednal doručení květin Ostrava až k nám domů, což jsem teda vůbec nečekala :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Vaši návštěvu i komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...